Skip to main content

A regisztrációt a 2024/2025-ös szezonra megnyitottuk!.

Sporttanfolyam 6-9 éves gyerekeknek

Multisport program, amely a sokoldalúságot, csapatszellemet és együttműködést fejleszti különböző sportok alapjainak oktatásával.

6 sport alapjainak oktatása

Nagy hangsúly a játékosságon és élményszerzésen

2 képzett edző

Játékterv motivációs matricákkal

Haladó sportprogram 6-9 éves kor közötti iskolásoknak, melynek célja, hogy a gyerekeket megismertesse különböző sportok alapjaival, ezáltal fejlessze sokoldalúságukat.

A 2 edző által vezetett színes és változatos edzések a sokoldalúság koncepciójára épülnek. A koslárlabda, gimnasztika, tenisz, atlétika röplabda és a parkour alapjainak oktatására koncentrálnak. Az egyéni sportágak edzéstervei sportklubokkal, egyesületekkel és a prágai FTVS UK szakértőivel együttműködve készültek.

A gyerekek motivációs matricákat gyűjtenek játéktervükbe, a tanfolyamot pedig a Gymnathlon népszerű kabalája Max Majom kíséri.

Módszertan

A Gymnathlon egy sokoldalú sportprogram, mely a gyerekek komplex sportfejlődését segíti. Fő célja, hogy játékos és céltudatos edzéseken keresztül felépítse a gyerekekben a mozgás iránti szeretetet és megtanítsa nekik a koruknak megfelelő kulcsfontosságú készségeket.

Több