Skip to main content

A regisztrációt a 2024/2025-ös szezonra megnyitottuk!.

Sportanalitika 5-16 éves gyerekek számára

Sportesemények, amelyek segítenek a gyerekeknek megismerni erősségeiket és természetes mozgástehetségüket

9 egyszerű és játékos teszttel

3 óra szórakoztató sportolás

SportAnalytikTM elemzés

Ajánlások a megfelelő sportághoz

Hamarosan...

Fél napos sportesemény 5-16 éves gyermekek számára, amely egyszerű tesztek segítségével felismeri fizikai adottságaikat és ajánl számukra megfelelő sportot.

A sportprogram fő eleme 9 játékos teszt, amelyek meghatározzák a szomatotípust, fizikai adottságokat (gyorsaság, robbanékonyság, erő, állóképesség, koordináció, egyensúly, hajlékonyság) és a gyerekek taktikai képességeit. Az elemzés megmutatja errőségeiket és ezek alapján személyre szabottan javasol megfelelő sportokat. A tesztelésen túl a gyermekek szórakoztató mozgásos játékokban is részt vesznek, mindezt tapasztalt edzők felügyelete mellett.

Az elemzést érdemes a Gymnathlon átfogó edzésein való részvétel után elvégezni, mint a sportolás természetes irányultságának folytatásaként.

Módszertan

A tesztelés és az azt követő elemzés a SportAnalytikTM módszertana alapján történik, amelyet Dr. Paedr. Tomášem Peričem, Ph.D együttműködésében fejlesztettek ki. A Károly Egyetemen és már 20 országban 500 000 gyermeket teszteltek. A célja nem a profi sportolók kiválasztása, hanem az, hogy minden gyereknek örömet szerezzen és motiválja őket a sportolásra.

A Sportnap végén minden gyerek két beszámolót kap. Ezek a Tehetségriport és Sportriport.

Tehetségriport

A jelentés demonstrálja, hogy a tesztelt képességek közül melyek a gyermeke erősségei, köszönhetően a több ezer azonos korú és nemű társával való összehasonlításnak. Azt is megtudhatja, hogy gyermeke melyik mozgástípushoz áll a legközelebb.

Sportriport

A sportriport öt általános és három alternatív sportágra vonatkozóan tartalmaz ajánlásokat, amelyek a legalkalmasabbak a gyermeke számára(alkalmassági sorrendben). Emellett megtalálhatja az Ön által kedvelt két sportág értékelését is.