Skip to main content

A regisztrációt a 2024/2025-ös szezonra megnyitottuk!.

Sporttanfolyam 9-11 éves gyerekeknek

Kondíciós sportprogram, amely a fizikai képességek fejlesztésére és a rendszeres testmozgás megerősítésére összpontosít.

7 fizikai képesség fejlesztése

Nagy hangsúly a játékosságon és élményszerzésen

2 képzett edző

Játékterv motivációs matricákkal

Záró sportprogram 9-11 éves gyerekek számára, melynek célja a kooperációs játék és élményalapú kondíciós fejlesztés általi rendszeres mozgási szokások kialakítása. A progam kiegészítésként is alkalmas konkrét sportok mellé is.

A 2 edző által vezetett órák sokoldalú mozgásos játékokat, technikai gyakorlatokat és 7 fizikai készség fejlesztését tartalmazzák köredzésként. Az edzéstervet, amely a gyermek korához és állóképességéhez igazodik, a prágai FTVS UK szakértőivel együttműködve hozták létre.

A gyerekek motivációs matricákat gyűjtenek játéktervükbe, a tanfolyamot pedig a Gymnathlon népszerű kabalája Max Majom kíséri.

Módszertan

A Gymnathlon egy sokoldalú sportprogram, mely a gyerekek komplex sportfejlődését segíti. Fő célja, hogy játékos és céltudatos edzéseken keresztül felépítse a gyerekekben a mozgás iránti szeretetet és megtanítsa nekik a koruknak megfelelő kulcsfontosságú készségeket.

Több