Skip to main content

A regisztrációt a 2024/2025-ös szezonra megnyitottuk!.

GYIK

Regisztrálhatom-e a gyermekem egy tanfolyamra, ha nem felel meg a szükséges életkor követelményeknek?

Sajnos ez nem lehetséges. A gyermeknek a tanfolyam kezdetének napján meg kell felelnie a kurzusra vonatkozó minimális életkori követelményeknek. Idősebb sem lehet, mint a megengedett maximális életkor. Azonban a tanfolyamra az év folyamán is bármikor lehet jelentkezni, ha van szabad kapacitás, azaz azonnal, miután eléri a szükséges korhatárt.

Foglalhatok helyet a tanfolyamon még azelőtt, hogy hivatalosan megnyílnának a jelentkezések?

Előzetes helyfoglalás sajnos nem lehetséges, jelentkezni csak a hivatalos jelentkezési időszak megnyitása után lehet.

Eljöhetek a gyermekemmel egy bemutató órára úgy, hogy csak ezután döntenék a regisztrációról?

A tanfolyam korlátozott kapacitása miatt a részvétel csak előzetes regisztrációval lehetséges (a regisztrációs űrlap kitöltésével a honlapunkon), amely magában foglalja a fizetést is. Garantáljuk azonban a visszatérítést, ha bármilyen okból úgy dönt, hogy nem folytatja a tanfolyamot az első edzés után. Ez az első edzés bemutató jellegű, és a szülők is jelen lehetnek.

Sikertelen a fizetés a fizetési kapun keresztül, küldhetem a pénzt közvetlenül a bankszámlájukra?

A helyes számviteli nyilvántartás érdekében a fizetést a fizetési kapun keresztül kell megtenni, és nem lehet átutalással fizetni a számlánkra. Ha nem sikerül a fizetési kapun keresztül a fizetést kivitelezni, próbálkozzon másik webböngészővel, számítógéppel vagy mobiltelefonnal, vagy próbálkozzon másik bankkártyával.

Térítettem a tanfolyam díját, de nem kaptam megerősítést a regisztrációról és a fizetésről, mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizze e-mail fiókjában a spam mappát, nem oda érkezett-e az e-mail. Ha ott sem találja a megerősítést, írjon nekünk az info@gymnathlon.hu címre, és elküldjük Önnek az újat.

Hogyan működik a pénzvisszafizetési garancia, ha úgy döntök, hogy lemondom a tanfolyamot?

A tanfolyamdíj 100%-os visszafizetésének feltétele, hogy a kérelmet a tanfolyamra való jelentkezés utáni első edzés után három napon belül küldje el. Egyéb esetekben (ha a kérelmet később nyújtják be) az érvényes lemondási feltételek szerint járunk el.

Szeretném lemondani a gyermekem részvételét a tanfolyamon, hogyan kell eljárnom?

Küldjön egy kérelmet az info@gymnathlon.hu címre. Ha megfelel a pénzvisszafizetés feltételeinek, a tanfolyam díját visszautaljuk arra a számlára, ahonnan a fizetés történt. A visszafizetett összeg a tanfolyamra történt jelentkezés óta megtartott edzések számától függ, függetlenül attól, hogy részt vett-e rajtuk.

Pénzügyi kompenzációt biztosítanak abban az esetben, ha a gyermek beteg és nem tud részt venni az edzésen?

Ha a gyermek általános szezonális betegségek, mint például különböző vírusok, torokgyulladás stb. miatt hiányzik, nem biztosítunk pénzügyi kompenzációt. Hosszabb távú hiányzást súlyosabb betegség, sérülés, műtét stb. miatt egyénileg értékelünk, az info@gymnathlon.hu címre küldött kérelem alapján, és ebben az esetben lehetséges a kompenzáció.

Lehetőség van pótolni azokat az órákat, amelyeken a gyermek nem vett részt?

Sajnos, szervezési okok miatt nem biztosítunk pótlást a kihagyott órákért.

Lehetséges-e a szezon során vagy annak megkezdése után más tanfolyamra váltani (például a helyszín vagy az időpont preferenciája miatt)?

Igen, ez lehetséges, ha van szabad kapacitás az Ön által preferált tanfolyamon. Ha érdekli a váltás, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Hány órából áll a tanfolyam, mikor kezdődik és mennyi ideig tart?

Minden tanfolyam 32 órából áll, és két félévre van osztva, 16 órával az első és a második félévben. A tanfolyam hossza függ az állami ünnepektől, szünidőktől, illetve más, az iskola által kihirdetett szabadnapoktól - ezeken a napokon nincs megtartva az edzés, és a tanfolyam hossza ennek megfelelően meghosszabbodik, hogy megőrizzük a 32 óra mennyiségét. Minden tanfolyam szeptemberben kezdődik, és a fent említettek figyelembevételével májusban vagy júniusban ér véget.

Mennyi ideig tart az első félév és mikor kezdődik a második?

Mindkét félév 16 órából áll, és egymás után következnek szünet nélkül. A második félév kezdete tehát az első félév végétől függ, amelynek hossza a szünetek számától függ (lásd az előző kérdést).

Ha szeretném kimenteni a gyermekemet az óráról vagy konkrét kérdéseim vannak az edzéssel kapcsolatban, kit kell megkeresnem?

Az edzéssel kapcsolatos szervezési kérdésekben kérjük, lépjen kapcsolatba közvetlenül az edzőjével. Az elérhetőségeit megtalálja a tanfolyamra vonatkozó összefoglaló dokumentumban, amelyet a regisztráció után kapott.